11 Ocak 2015 Pazar

Grand Theft Auto V online oyna xbox ve xbox 360




Xbox 360’da da oynanabilir





Rockstar Games'in büyük övgü toplayan açık dünya oyunu, 1080p ve saniyede 30 kare görüntülerle Xbox One'a geliyor.
Bu eşsiz açık dünya deneyiminde, hayatlarına mal olabilecek bir dizi cüretkar ve tehlikeli soygunda her şeyini riske eden üç farklı suçlunun hayatını yaşayın: Michael, Franklin ve Trevor. Yeni ve eski oyuncular için birçok teknik yükseltme ve geliştirme sunan eşsiz Grand Theft Auto V deneyiminde, Los Santos ve Blaine County'nin görkemli dünyasını keşfedin. Oyuncular, daha fazla çizim mesafesi ve daha yüksek çözünürlüğün yanı sıra, şunlar gibi çeşitli eklentiler ve geliştirmelerden yararlanabilir:
  • Yeni silahlar, araçlar ve etkinlikler
  • Ek vahşi yaşam
  • Daha yoğun trafik
  • Yeni yaprak sistemi
  • Geliştirilmiş hasar ve hava durumu efektleri ve çok daha fazlası
PlayStation®3 ve Xbox 360 sürümlerini oynayan oyuncuları Dukes, Dodo Seaplane ve daha hızlı ve daha iyi manevra yapabilen Blimp gibi önceki Grand Theft Series oyunlarından alınan klasik araçların nadir modelleri, vahşi yaşam fotoğrafçılığı gibi etkinlikler, yeni atış poligonu görevleri ve yeni silahlar gibi yeni, özel içerikler bekliyor.

PlayStation®3 veya Xbox 360'taki oyuncular mevcut Grand Theft Auto Online karakterlerini ve ilerleme durumlarını Xbox One'a aktarabilecek.

Grand Theft Auto V, Xbox One'da 30 oyuncuyla çevrimiçi oynama imkanı sunan, dinamik ve sürekli gelişen Grand Theft Auto evreni Grand Theft Auto Online ile birlikte sunulmaktadır. Tüm mevcut oyun yükseltmeleri ve Grand Theft Auto Online kullanıma sunulduktan beri Rockstar tarafından oluşturulan içerikler, Xbox One'da da kullanılabilecektir.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Günün Fırsatı
isim isim isim isim isim isim