11 Ocak 2015 Pazar

FIFA 15 indir | full ücretsiz xbox one, xbox 360, ps4, windows 8/8.1/9/10, IOS, ANDROİD



Oyunu Hisset

Futbol dünyadaki en harika dramdır ve FIFA 15 taraftarları sahnenin içine koyarak dünyanın en harika sporunun duygusunu ve yoğunluğunu hissetmelerini sağlar. Arkadaşlarınızla veya onlara karşı çevrimiçi olarak oynayın. FIFA 15 futbola inanılmaz detayları ile hayat verir.
Xbox One
Xbox 360
Satıcı BulDemoyu indir









FIFA 15 ULTİMATE TEAM'DE EN İYİ OYUNCULAR

2014'teki dünyanın en iyi 11 oyuncusuna sahip FIFA Ultimate TeamTM Yılın Takımı. Bu dünyanın en iyilerini takımınıza katarak maçın dengesini lehinize çevirin. Acele edin, formda olan bu oyuncular yalnızca 12-18 Ocak'ta seçilebilecek.






EFSANELER YALNIZCA XBOX'TA

Geçmişin efsaneleri ve bugünün yıldızlarıyla sahada mükemmeliyete ulaşın! Xbox One ve Xbox 360'taki 41 efsaneye eklenen yeni efsaneleri deneyin. Her zaman hayalini kurduğunuz takımı oluşturma fırsatı karşınızda.




DUYGUSAL ZEKA

Oyuncular ilk kez belleğe sahip ve maçın gidişatına göre duygularını gösteriyor. 600'den fazla yeni duygusal tepkiyle, oyuncular sahada kötü ikili mücadeleler, kaçırılan pozisyonlar, harika goller gibi önemli anlara gerçek hayattaki gibi tepki veriyor.






GERÇEKÇİ OYUNCU GÖRSELLERİ

Karşınızda yeni nesil futbolcular. Oyuncu yüzleri inanılmaz bir ayrıntı düzeyine sahiptir; karakter modelleri ise güçlü ve atletik görünür ve hissettirir. Formalar gerçekçi bir şekilde hareket eder ve ortamla birlikte değişerek maç sırasında çamurla veya çimle kirlenebilir.

ADAM ADAMA MÜCADELELER

Rakibinizin pozisyonunu bozmak artık hiç olmadığı kadar faydalı! Top kapma ve yeni omuz müdahaleleriyle araya girin ve topu kapın. Düşme fiziği ile etkiyi hissedin; gelişmiş giysi teknolojisi sayesinde formadan çekme de görülebilir. FIFA 15 top için gireceğiniz mücadeleyi temelden değiştiriyor.

CANLI SAHA

Stadyumlar canlı ve yalnızca futbolun oluşturabileceği duygularla dolu. Maçta vakit ilerledikçe zemin krampon izleri, kayarak yapılan müdahaleler ve sahada kalan çer çöple aşınıyor. Köşe gönderi dalgalanıyor, kale direkleri sallanıyor ve animasyonlu LED reklam panoları FIFA 15'i gerçekçi hale getiriyor.

%10 indirimli FUT

FIFA Ultimate Team™ ekibinizi indirimli olarak oluşturun. EA Access üyeleri, FIFA Points ve Xbox One'daki diğer tüm EA dijital içerikleri için %10 indirim kazanır.
Xbox Live Gold'u alın






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Günün Fırsatı
isim isim isim isim isim isim